Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvad synes andre om bogen?​

”En guldgruppe af aktuel og nuanceret viden, formidlet så de fleste, både almindelige og særligt interesserede, kan deltage med stort udbytte. Anvendelig som opslagsbog.”

Citat fra lektørudtagelsen af Dansk Bibliotek Center (DBC)

”Tusind tak for din nye bog ”Rundt om sundhed – et liv i balance”. Jeg har læst den igennem og konstateret, at du har gjort et kæmpe stykke arbejde, og det er meget fint, at du har så mange henvisninger med. Det kan komme mange, der studerer emner inden for sundhed, til gavn. Det er også vigtigt med et modstykke til fødevareindustriens forsøg på at sælge så meget junk som muligt. Der er hele tiden en udvikling og nye erkendelser, men jeg mener, at du er komme godt rundt med det hele.”

​Carsten Vagn-Hansen (Læge)

”Bogens indhold er lettilgængeligt for dem der kan lide at læse og interesserer sig for hvordan man har det. Bogen er meget anvendelig og med en god indholdsfortegnelse, som er rigtig til at give overblik. Og sidst, men ikke mindst, skal det nævnes, at der er 50 sider med kildehenvisninger til diverse undersøgelser med videre. Det er helt ekstraordinært. Vil man gøre noget godt for sig selv og sit helbred, er bogen et MUST HAVE!”

​Citat fra Astrologihusets boganmeldelse

”Kære Iben. Nu har jeg haft din flotte bog i mine hænder et par dage og læst lidt rundt omkring i den. Jeg er dybt imponeret over dine over 2500 kildehenvisninger! Det er da helt vildt – overgår næsten enhver doktorafhandling 😄 Du formidler det omfattende materiale meget læsevenligt og pædagogisk. Stort tillykke med det imponerende værk.”

Hanne

”Fantastik grundig bog - der går i dybden med alle områder indenfor sundhed underbygget med henvisning til den seneste forskning. Bogen kan både læses i sin helhed eller bruges som opslagsværk."

​Nana

Iben Foxby   |   CVR: 26480299   |   ​E-mail: info@rundtomsundhed.dk   |  Tlf.: + 45 28 51 42 36