Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Personlig livstilsvejledning​

Jeg tilbyder vejledning som berører alle de faktorer som har betydning for din sundhed. Forløbet indeholder en hormontest og specifik hormonvejledning, men også alt det der ligger uden om hormonerne: tilskud, vitaminer, mineraler, kost, fordøjelse, inflammation, søvn, fysisk aktivitet og miljø. Det er helt grundlæggende for min måde at arbejde på, at komme hele vejen omkring og at forløbet tilpasses så det dækker dine specifikke udfordringer. Vejledningsforløbet strækker sig over 4 vejledninger og rummer følgende fokusområder:

Første vejledning: Vi gennemgår din historie med symptomer og livsstil ud fra et spørgeskema som du har besvaret inden vi mødes. Jeg vil overordnet forholde mig til dine symptomer i forhold alle de faktorer som har betydning for din sundhed. Den første måned er fokus på udrensning i krop og miljø samt forskellige tilskud, vitaminer og mineraler. Jeg vil fortælle om den hormontest som du får med hjem (eller sendt til dig) og hvad der skal ske ved næste vejledning.

Anden vejledning: Når jeg modtager resultaterne for hormontesten fra laboratoriet, aftaler vi en dato til vejledning. Denne vejledning består af analyse af dine resultater samt vejledning til hvordan du kan komme tilbage i hormonel balance.

Tredje vejledning: Her går vi i dybden med alle de andre faktorer som har betydning for din sundhed. Det kan være søvn, stress, kronisk inflammation, fordøjelse, kost og fysisk aktivitet. Her får du konkrete værktøjer til håndtering af de individuelle udfordringer du har.

Fjerde vejledning: Denne vejledning ligger typisk 6-8 måneder efter den første vejledning idet det tager tid før vi kan se effekten af de tiltag du er blevet forslået. Ved denne vejledning justerer vi de forskellige tiltag du har gang i i forhold til de forbedringer der er sket og tager et kig ind i fremtiden.

Hver konsultation varer ca 1 – 1 ½ time og kan foregå fysisk i min klinik i Regstrup eller over computer (Zoom). Forløbet koster 4.900 kr. og er inklusiv bogen ”Rundt om sundhed – et liv i balance”, hormon-testsæt, laboratorie- og resultatanalyse samt generel vejledning. Du kan dele betalingerne op over de 2 første vejledningsgange med 2.450 kr. pr gang.​

Iben Foxby   |   CVR: 26480299   |   ​E-mail: info@rundtomsundhed.dk   |  Tlf.: + 45 28 51 42 36